joydyevafoam

Wat is de Eva Material Insool

Tijd vrijgeven: 2022-10-26 10:23:20  Hits: 25

eva materiaal is een veel gebruikt materiaal, en dit kunstmatige materiaal wordt veel gebruikt, zowel in de industrie als in het leven. Onder hen zijn EVA -inlegzolen een van de meest voorkomende EVA -producten. Dus wat zijn de kenmerken van een materiaal, en hoe zit het wanneer het wordt gebruikt om inlegzolen te maken? (E) en vinylacetaat (VA), aangeduid als EVA of E

VAC. Beschikbaar vinylacetaat (VA) gehalte is 5% tot 40%. In vergelijking met polyethyleen heeft EVA de kristalliniteit en verbeterde flexibiliteit, impactweerstand, vulstofcompatibiliteit en warmtevestiging verminderd als gevolg van de introductie van vinylacetaatmonomeer in de moleculaire keten. Over het algemeen hangt de prestaties van EVA -hars voornamelijk af van het gehalte aan vinylacetaat op de moleculaire keten. Omdat u het aandeel van samenstellende componenten kunt aanpassen om aan verschillende applicatiebehoeften te voldoen, hoe hoger de inhoud van VA -inhoud, de relatieve verbetering van de transparantie, zachtheid en taaiheid. Bij gebruik in Insole -producten is de inhoud van VA -inhoud over het algemeen hoger,namelijk om een ​​beter comfort- en servicevenleven te bieden. Stappen zijn als volgt.


-/1: snijd het EVA -materiaal dat de stof past in een maat die geschikt is voor de grootte van de binnenzoolvorm-

2: Bak het gesneden EVA -materiaal in een oven in een oven op ongeveer 150

190 ° C totdat het EVA -materiaal zacht en uitgehard wordt.7.jpg

3: plaats het verzacht EVA -materiaal in de machine

39; s mal voor het vormen. De vormende vorm is meestal hol en de temperatuur van de mal wordt geregeld tussen 15 en 20 ° C met gekoelt water.

4: het EVA -materiaal is koud

shrink en onder druk gezet in de mal, waardoor de vorm van het EVA -materiaal wordt veroorzaakt om te veranderen om de vorm van de binnenzool te vormen.

5: het bijsnijden of snijden van de geperste EVA -binnenzool. Maak inlegzolen. Wij zijn senior EVA Foam -leveranciers die zich inzetten om klanten een hoge eva spons -service met hoge eva spons te bieden. Neem contact met ons op als u op zoek bentnaar gerelateerde producten. Wij zijn blij u te dienen.

-

voorgaand: Spuitgegoten Eva-schuim versus co...

volgende: Wat zijn het industriële gebruik...