joydyevafoam

Hoe maak je een cosplay -kostuum van Eva Foam?

Tijd vrijgeven: 2022-10-26 11:44:25  Hits: 20

eva schuim is een perfect materiaal voor het maken van kostuums en rekwisieten van alle verschillende soorten.

what is eva schuim? bekend als een broodje. We kunnen het broodje in vellen met voorkeursdikte snijden of het materiaal in een bepaalde vorm, stuk of profiel fabriceren.

it is diep geliefd bij cosplayers en prop maakt het, waardoor het lichtgewicht, lage

cost is, en kan gemakkelijk worden gesneden, gesneden en zelfs warmte gevormd om indrukwekkende vormen te creëren. what type schuim is Het beste voor cosplay -zwaarden, pantser en hoofddeksels? Het enige dat u hoeft te doen is de dikte aan te passen voor uw kostuum. 

1 (7).jpgHow dik moet Eva schuim zijn voor cosplay?


in mijn ervaring, het

39; Het is beter om een ​​of 2,25

inch dikke schuimplaten te gebruiken voor je cosplay pantser, 0,5 inch dik voor je hoofddeksels. Voor rigide maar gewichtloze zwaarden en andere wapens, we stellen we voor Eva -schuim met hoge dichtheid voor je cosplay, je kunt 2,25

inch&thick schuimplaten kiezen als je uitgebreide gelaagdheidnodig hebt, of 1,5#inch dikke schuim of minder lagen.-


what is een veilige lijm om te gebruiken op eva -schuim? Vecht wat de beste en veilige lijm is om te gebruiken op Eva -schuim, ze vertelden me allemaal met absoluut vertrouwen dat de beste lijm om te gebruiken DAP Weldwood Contact Cement is. Sommigen vinden het misschien vervelend omdat het een relatief lange uithardingstijd heeft, dus het isniet het meest tevreden materiaal, maar het werkt! cosplay?


&#-&#---heat Shaping is een van de meest opwindende dingen over het werken met Eva Foam voor cosplay. Gebruik een warmtepistool om een ​​kleine vorm toe te voegen aan enkele anders gladde stukken. Je kunt geen schuim buigen, vooral de dikkere schuimplaten, op dramatische manieren, maar je kunt absoluut een aantal mooie bochten en curven onderscheiden.

H9c58c29e261b4aacb4993bf29617908eC.jpg

wanted om scherpe hoeken te creëren? Je kunt proberen het hete schuim tegen een tafelrand te buigen.

how om eva schuimcosplay te schilderen

the echte magie komt wanneer je je eva -schuimkostuum met kleur primeert!

&#\

How-to-Create-a-Cosplay-Costume-From-EVA-Foam_4.jpg

step 1: Bereid gereedschap en materialen voor


materials:


plastidip

weldwood oorspronkelijk contact cement

acrylic schilderen in het kleuren en afwerkingen van uw keuze

metallic pigmenten en en acrylmedium (als u het kunt krijgen)

sprray -verf (als u het kunt krijgen)

door het dakafdichtmiddel, mod podge of een andere afwerking

Tools:

How-to-Create-a-Cosplay-Costume-From-EVA-Foam_5.jpgUpholstery foam scraps or makeup sponges

Disposable paintbrushes

Nicer paint brushes in different sizes

Gloves


A well ventilated place


Step 2: Priming Eva schuim

bynu, je

39; Ve je Eva -schuimstukken in één stuk, en voordat je ze kleurt, moet je ze een primerjas geven om ruw ongelijk oppervlak te voorkomen. Plastidip is een geweldig priming -materiaal dat u kan helpen dat te doen. Maar zorg ervoor dat u het in een geventileerd gebied gebruikt, omdat hetniet goed ruikt. Plastidip. Probeer zich als zelfs mogelijk een vacht te verspreiden en laatniet veel blobs of strepen achter.

step 3: begin te schilderennadat het droog wordt! Om op Eva -schuim te schilderen, maar ik denk dat het meest interessant is om acrylverf te gebruiken. U kunt fluorescent gebruiken voor een indrukwekkend resultaat.

step 4: Toplagen en afdichten

aadd Een laag van een soort afdichtmiddel wanneer de verf droog is om de te beschermen om de te beschermen oppervlak. Gebruik bidslinganten zoals Mod Podge of Acryl Mediums.

wher

101; Om

eva schuim

voor cosplay te kopen?

eva -schuim is te vinden in veel producten, zoals de dikke tegels die worden gebruikt voor vloerbedekking en zachtere vloermatten die in broodjes worden verpakt. Deze twee zijn te vinden in hardware -winkels en hebben meestal texturen, watnuttig kan zijn als u bepaalde soorten pantser maakt. zijn dunner en glad aan beide zijden, ganaar de Walmart -winkel of krijg een EVA -schuimmonsterpakket met verschillende kusthardheid in A4 -blad van Hongrui eerst. Dan zullen we het blad in je favoriete maat en deur

to

door in de kortste tijd snijden! Voor beginners, maar wij geloven dat iedereen indrukwekkende kostuums met hart en ziel kan creëren.


voorgaand: Wat zijn het industriële gebruik...

volgende: No